Vill du ha ett mail när vi uppdaterar?
    
      

by ChangeDetection

 

Senaste uppdateringarna:

101021 Äntligen en uppdatering! Av många anledningar har det dröjt och mycket har förstås hänt under tiden!

Nu väntar vi kattungar och ser fram emot S*Glorfindel´s Shy Guys första kullar! Nya bilder finns på både "Sigge" och Zelda på deras sidor.

Lille Hippo kom för att stanna här på Koerhult och hans sida är uppdaterad. Nya uppdateringar kommer snart!

100710 Välkommen Geisha! Vårt första shetlandssto har gjort entré på Koerhult! Tack Jessica för att vi fick köpa henne -vi ska ta väl hand om henne och vi hoppas på lika fina avkommor som hon fick hos dig!
100701 Uppdaterat hästarnas sidor -nu har alla fått egna sidor!
100626 Nu har det gått ett tag sedan senaste uppdateringen. Mycket har kommit emellan  -framför allt Annas student och vår utställning i Ulricehamn. Kattungarna har flyttat till sina nya hem: Alice till Torestorp som ligger nära och Rocky till Schweiz som ligger lite längre bort. Kullen har fått sin egen sida under Kullar.
100529 Äntligen en uppdatering! Här kommer åtminstone 11,5 veckors bilderna (som jag tagit själv om någon undrar varför de inte är lika bra som de brukar:-)), och tolvveckorsbilderna är tagna och kommer snart!

I början på maj var vi och hälsade på Vidar som nu blivit två år och definitivt fortfarande är Hyssnas snyggaste råttjägare! Bilder finns på V-kullens sida.

Resultat från Spinneriet!

100516 Nya bilder på kattungarna!
100510 Nioveckorsbilderna finns nu ute! Alice är bokad till ett underbart hem inte så lång bort!

Igår hade Sigge och jag en trevlig dag på Dackekatten. Som väntat tog systern Belinda BIV:et och var sen också i panel. Vi gratulerar henne och framför allt deras mamma S*Zygot´s Di-Lana som blev både IC och BIS! Dessutom blev brodern Starstruck BIS junior båda dagarna i Uppsala! Stort grattis till alla inblandade ägare och uppfödare!

Ny bild på "Wozzie" S*Älvdansens Virginia Woolf på framsidan -tack till Göran och Carin!

100502 Nya kattungebilder!

Vi har beslutat att låta Winnie stanna! Hon är oemotståndligt charmig och eftersom ingen köpare god nog åt denna lilla docka har dykt upp tänker vi fortsätta att njuta av hennes sällskap själva! Hennes egen sida finns här!

100422 Kattungarna är sju veckor och blir bara vildare!

Idag gratulerar vi Enzo på hans ettårsdag!

100417

Sexveckorsbilder på kattungarna! Rocky är silver och Alice det inte, nu är jag ganska säker på båda!

Wilma har varit på sin första utställning som vuxen och tog CAC i konkurrens 10 månader gammal! Vi är så stolta över henne!

Har också gjort en välbehövlig uppdatering av hönssidan!

100408 Nu är A-kullen fem veckor och det finns nya bilder på dem! Har också lagt in bilderna där man se utvecklingen vecka för vecka.
100325 Babysarna har hunnit bli tre veckor och har bestämt sig för att de visst kan gå omkring! De runda små kropparna trillar omkull hela tiden men skam den som ger sig! Nya bilder finna här!
100321 Tvåveckorsbilder på kattungarna, försenade men tagna på rätt dag! Min fotograf Anna är en mycket upptagen person :-) Alice och Rocky går stadigt upp i vikt och börjar visa sina härliga personligheter! De kommer säkert att bli lika underbara katter som sina föräldrar och äldre syskon!
100310 Kattungarna är redan en vecka och nya bilder finns ute! De har fått namn, och den här gången blev temat Australien. Hanen tror jag är blå och inte svart, även om han är väldigt mörk.
100307 Vi har kattungar igen! Årets första kull -vår andra A-kull- föddes i tisdags mitt i ELK:s styrelsemöte här hemma! Ena stunden travade hon runt på bordet och hälsade på alla, och efter halva mötet gick hon in i rummet intill och födde sina två ungar, mycket nöjd med den extra uppmärksamheten från kattfolket :-)
100214 Igår var jag på GRK:s utställning med Maximus och hans dotter Zelda. Båda katterna skötte sig utmärkt och resultaten finns här! Det roligaste av allt var att Shy Guy´s syster S*Glorfindel´s Miss Belinda blev BIS-ungdjur och sedan dessutom BOB! Jättegrattis till Marina och Robin och tack till alla vänner för en trevlig dag!

Nya bilder bilder på S*Älvdansens Ymer -tack Annelie!

100210 Välkommen hem S*Glorfindel´s Shy Guy! Nu är han här vår nya hane! En mycket spännande katt som det ska bli roligt att få följa -tack Marina och Robin för en underbar kille! Om hans första dagar hos oss kan ni läsa i bloggen!
100107 Första veckan på året har börjat med fortsatt snö och kyla... "Utekatterna" tillbringar mesta tiden i tvättstugan eller sadelkammaren -bara Fiona trotsar vädret och kan titulera sig äkta stallkatt!

Vi har fått nya fina bilder på Wendy -de finns på W-kullens sida, där man bland annat kan beskåda hennes vackra profil! Tack Sofie och Kenan!